Hoe geluk in liefde te vinden

Met de definitie van geluk is alles heel eenvoudig. Meestal zijn mensen het erover eens dat dit een speciale toestand van inspiratie, vreugde, soul-harmonie, vredeshandholing is. Met liefde is alles veel moeilijker.

Sleutel tot zijn hart

Met liefde begrijp ik alleen dat in dit woord elk tijdperk en elke persoon vrij is om zijn unieke begrip, hun interesses en behoeften te investeren. Dus, manieren – hoe geluk in het persoonlijke leven te vinden – zal diep anders zijn.

Als je geen persoon houdt, en je ervaringen over zijn gelegenheid, dan is zijn aanwezigheid van vitaal belang voor jou, en het maakt niet uit dat het voelt, omdat je hem niet leuk vindt voor en vooral, en jezelf: “Ik voel me zo goed als je in de buurt bent. “

“Ik kan niet zonder jou leven. “,” Wees bij mij, wees bij mij, wees altijd bij mij, je bent in de buurt. “

Dergelijke liefde legt geen beperkingen op zich op de manier om geluk te bereiken in het persoonlijke leven, en het object van liefde zelf, dus ‘liefhebbers van zichzelf’ trekken op geen enkele manier partners aan – van vriendschap tot chantage: “Als je weggaat, zal ik doodgaan “.

Als het object van liefde niet helemaal een hypnabelen is en alles goed is met zelfrespect, dan zal hij uiteindelijk nog steeds gaan zoeken naar betere gevoelens.

Als liefde voor je is om liefde te krijgen, is dat is, consumptie van alles wat klaar is om een ​​partner te geven – aandacht, zorg, begrip, geld, status: “Nou, vertel me dat je van me houdt. “,” Als ik hield, zou ik een nieuwe handtas kopen. “,” Als je echt van me hield, zou ik een ander paar prachtige kinderen bevallen “. Hier wordt je taak in het persoonlijke leven ingewikkelder.

Ten eerste moet u uw behoeften zelf begrijpen – wat ga je precies gebruiken; Ten tweede is het noodzakelijk om een ​​systeem uit te vinden voor het testen van mensen in de gewenste kwaliteiten en uiteindelijk, periodiek een concurrentie vasthouden voor het vervangen van de vacature in zijn leven, die soms wordt vrijgelaten, omdat zelfs verblind door liefde die mensen op het einde blijven Ontdoen van oneerlijke relaties.

Als je denkt dat liefde het geluk is van de uitverkorene, dan is het belangrijk voor jou om mijn bijdrage te doen aan het verbeteren van zijn leven: “Ik voel me goed als je je goed voelt, ‘zeg je dat. “,” Ik ben klaar om je te redden “. Hier is het zoeken naar geluk in een persoonlijk leven om een ​​partner te vinden die precies nodig heeft wat je met hem kunt delen.

Een toename van de behoeften van het doel van gevoelens ontwikkelt het vermogen van liefhebben, als het natuurlijk klaar is om het potentieel ervan te vergroten. Het gevaar is alleen dat de Schepper de maker zal blijken en zal worden vrijgelaten onder zijn controle, dan op zoek naar een nieuw object voor creatieve zelfbevestiging.

Liefde genoemd soms een nogal abstract sociaal gevoel – de wens om de sociale stereotypen te volgen. Dus ontstaan ​​vakbonden die geen andere doelen hebben, naast het vermijden van eenzaamheid en zijn als alles.

Zo’n samenwonen zoals u begrijpt, heeft niets van partners nodig, behalve de vervulling van algemeen aanvaarde normen. Uit deze serie, verwijten het: “Waarom kwam je zo laat terug van het werk?”,” Waarom keek je erger?”,” Waarom heb je zo hard aan het lachen??”

Sociale vakbonden zijn erg sterk, zoals gebaseerd op de meest stabiele basis – openbare stereotypen.

Hoe een filosoof worden

De belangrijkste trends van het moderne tijdperk worden gemanifesteerd in het feit dat mensen steeds sociaal en logischer worden, ze beginnen te waarderen in nauwe relaties niet materiële en psychologische verslaving van elkaar en van de samenleving, maar de kwaliteit van deze relaties, maar de kwaliteit van deze relaties, maar de kwaliteit van deze relaties het creatieve potentieel van het partnerschap.

Liefde als een creatief partnerschap kan niet worden gevonden, het is mogelijk om alleen te definiëren om te creëren, en alleen die mensen die zelf voortdurend bezig zijn met het proces van zelfsperiode kunnen het creëren.

Dit plaatst hoge eisen aan zichzelf en aan de partner, en geluk hangt af van de vaardigheid om nieuwe groeipunten te vinden, nieuwe creatieve gezamenlijke ontwikkelingsprojecten. Zo’n alliantie eindigt wanneer iemand ophoudt om zich te ontwikkelen of te vertrekken achter zijn gekozen.

Meestal graven we in onze instincten. Iemand gebeurt en gelukkig, maar de meesten, het veranderen van de partner achter een partner, na een tijdje ontdekt dat het weer op de oude vicieuze cirkel gaat.

En alles omdat onze relatie voornamelijk wordt gebouwd op de principes van eigendom: “zij is mijn vrouw, of hij is mijn man, dus we moeten liefhebben, mogen niet veranderen – Moet, moeten. “En zo tot oneindig.

Als de kunstenaar, wat dan ook, er geen verlangen en inspiratie is, zal hij geen meesterwerk creëren. Hij zal het niet laten doen. Dus bij ons. Als we niet hebben geleerd om verlangens te redden, vertrekken ze onherstelbaar.

error: Content is protected !!
Call Now !
icons8-exercise-96 chat-active-icon chat-active-icon